Financial Lease

Willem Vugts was de eerste Nederlander die een motor met zijspan had. Simplex 500cc uit ca. 1914. Op 15 mei 1921 kreeg ie een verbaal voor te hard rijden in de bebouwde kom. Hij reed ongeveer 24 km per uur, terwijl de maximumsnelheid in de bebouwde kom 20 km was.

Denkt u ook aan de APK keuring?
Zie hier de gloednieuwe Ford Puma!
Goedkoop tanken, tot wel € 0,17 korting.

Financial Lease bij Vugts Schijndel

U kunt als (startende) ondernemer (ZZP-er of MKB-er) met behulp van een Financial Lease- constructie een geschikte nieuwe of jong gebruikte(bedrijfs)wagen kopen welke nodig is voor uw bedrijfsvoering. U strijkt als het ware uw uitgaven uit over een bepaald aantal maanden, wat een positieve invloed heeft op uw bedrijfsliquiditeit. Gedurende de looptijd bent u economisch eigenaar van het voertuig waardoor uw bedrijfswagen op uw balans komt te staan. Als ondernemer en eigenaar van het voertuig kunt u de gefactureerde btw als voorbelasting weer terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Financial Lease kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse lease-termijnen welke niet verhoogd of verlaagd kunnen worden.

Gemak en zekerheid

Duidelijke afspraken, overzicht in financiën en één maandbedrag! Wij verwijzen u graag door naar onze samenwerkende specialisten op leasegebied (BD Lease) bij het maken van de juiste financiële keuze.

Vraag een offerte aan

Een financial lease offerte is vrijblijvend. Middels een Credit Check van uw bedrijf ontvangt u snel bericht van acceptatie. Mocht het zo zijn dat er voor de door u gekozen bedrijfswagen geen volledige goedkeuring is, dan kan BD Lease samen met u de alternatieven bekijken cq doornemen.